<i>Tule</i> <i>mukaan</i>
<i>Tule</i> <i>mukaan</i>
  • © 2024 Tampereen seudun steinerkouluyhdistys ry 0

Tule mukaan

Stacks Image 95
Tampereen seudun steinerkouluyhdistys
Stacks Image 16
Stacks Image 67

Ilmoita lapsesi koulun oppilaaksi

Yhdistys aloittaa koulutoiminnan Epilässä, Länsi-Tampereella elokuussa 2024.

Voit ilmoittaa lapsesi koulun oppilaaksi lähettämällä hakemuksen jäsensivuilla oheisen linkin kautta. Hakemus on alustava ja tietoa oppilaspaikasta tarkennetaan hankkeen edetessä.

Liity jäseneksi tai kannatusjäseneksi

Steinerkoulu on aina vanhempien ja pedagogien yhdessä perustama yksityinen oppilaitos, jota ylläpitää kouluyhdistys. On suuri merkitys sillä, että kaikki koulusta kiinnostuneet ja sinne lapsiaan haluavat huoltajat liittyvät yhdistyksen jäseneksi ja ovat siten yhdessä tukemassa koulun syntymistä ja olemassaoloa.

Yhdistykseen varsinaiseksi jäseneksi voidaan hyväksyä jokainen kahdeksantoista vuotta täyttänyt luonnollinen henkilö, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen ja säännöt.

Kannattavaksi jäseneksi voidaan hyväksyä yksityinen henkilö tai oikeuskelpoinen yhteisö, joka haluaa tukea yhdistyksen tarkoitusta ja toimintaa. Varsinaiset jäsenet ja kannattavat jäsenet hyväksyy hakemuksesta yhdistyksen hallitus.

Jäsenhakemuksen voi tehdä jäsensivuilla oheisen linkin kautta.

Jäsenhuone

Liittymällä yhdistyksen jäseneksi saat pääsyn myös yhdistyksen jäsenhuoneeseen.

Jäsenhuoneessa saat säännöllisesti uutta tietoa kouluhankkeen edistymisestä ja voit tarjota myös omaa osaamistasi hankkeen eteenpäin viemiseksi.

Yhdistyssivuilla voit liittyä mukaan toimintaan, ottaa yhteyttä hallituksen jäseniin ja kysyä lisätietoja.

Kerro eteenpäin

Kerro myös kavereille Steinerkoulu Tammerista!

Tilaa uutiskirje!

Henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti Tampereen seudun steinerkouluyhdistys ry:n ylläpitämässä palvelussa. Uutiskirjerekisteri sijaitsee MailChimp-uutiskirjepalvelussa Yhdysvalloissa. MailChimp on sitoutunut noudattamaan viimeisimpiä EU:n tietosuoja-asetuksen ehtoja mahdollisissa GDPR:n alaisien henkilötietojen siirrossa Euroopan talousalueen ulkopuolelle.
Stacks Image 112
Credits: Banner video by Olia Danilevich on Pexels, background sky by Brett Sayles on Pexels, staircase photo by Jimmy Chan on Pexels, girl photo by Artur Aldyrkhanov on Unsplash.

Hae oppilaspaikkaa!