<i> Tukijat </i> <i> ja </i><i> yhteistyö- </i><i> kumppanit </i>
<i> Tukijat </i> <i> ja </i><i> yhteistyö- </i><i> kumppanit </i>
  • © 2024 Tampereen seudun steinerkouluyhdistys ry 0

Tukijat ja yhteistyö- kumppanit

Stacks Image 127
Tampereen seudun steinerkouluyhdistys
Stacks Image 16

Tukijat ja yhteistyökumppanit

Stacks Image 114

Merkittävä lahjoitus Steinerkoulu Tammerille!

Useita steinerkouluja kehittämässä olleet senioriopettajat haluavat tukea Steinerkoulu Tammeria lahjoittamalla sille 7500 € avustuksen.


Erja ja Jaakko Erkkonen ovat myymässä Kangasalan Vesijärven rannalla sijaitsevaa ainutlaatuista asuntoaan, joka on toiminut lukuisten leirikoulujen ikimuistoisena paikkana. Erkkoset haluavat nyt antaa Steinerkoulu Tammerille lahjoituksen asunnon myynnistä saatavista varoista.
Stacks Image 201

Paritalo Vesijärven rannalla

Jos kaipaat luonnon rauhaan, puhtaaseen ympäristöön veden äärelle, tai sinua kutsuu omavaraisempi elämä 30 min päässä Tampereelta, niin käy katsomassa tämä harvinainen kohde. Asunto sopii myös yhteisölliseen käyttöön.
 
Kaksikerroksisen puutalon ylempi kerros luonnonkauniilla 2 ha:n järvenrantatontilla Kangasalla. Asunnossa on 7 huonetta ja iso tupa. Takka ja puuhella, jossa leivinuuni. Sisäsauna, kylpyhuone, 2 wc, vh, aula ja 3 parveketta, joilta järvinäkymä. Orgaaninen arkkitehtuuri hengittävässä, terveessä puutalossa. Niemessä on lisäksi tilava rantasauna, jossa takkahuone ja iso nukkumaparvi. Asumiskustannukset ovat erittäin pienet maalämmön ansiosta.

Katso kohteen tiedot ja pyydä näyttö!

Liity kannatusjäseneksi!

Voit tukea Steinerkoulu Tammerin kehittämistä liittymällä Tampereen seudun steinerkouluyhdistys ry:n kannatusjäseneksi. Lähetä yhteystietosi osoitteeseen [email protected], niin otamme sinuun yhteyttä. Tai täytä jäsenhakemus oheisen linkin kautta.


Yhdistyksen sääntöjen mukaan kannattavaksi jäseneksi voidaan hyväksyä yksityinen henkilö tai oikeuskelpoinen yhteisö, joka haluaa tukea yhdistyksen tarkoitusta ja toimintaa. Varsinaiset jäsenet ja kannattavat jäsenet hyväksyy hakemuksesta yhdistyksen hallitus.

Tilaa uutiskirje!

Henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti Tampereen seudun steinerkouluyhdistys ry:n ylläpitämässä palvelussa. Uutiskirjerekisteri sijaitsee MailChimp-uutiskirjepalvelussa Yhdysvalloissa. MailChimp on sitoutunut noudattamaan viimeisimpiä EU:n tietosuoja-asetuksen ehtoja mahdollisissa GDPR:n alaisien henkilötietojen siirrossa Euroopan talousalueen ulkopuolelle.
Stacks Image 196
Credits: Banner video by Erkkonen, background sky by BROTE studio on Pexels, staircase photo by Jimmy Chan on Pexels.

Hae oppilaspaikkaa!